Daisypath Anniversary tickers

Oct 1, 2014

Mineral Coffee anyone??

Assalamualaikum,

Sempena nak menyambut Aidiladha, Aini nak bagi harga runtuh/murah untuk penggemar mineral coffee dan penggemar kopi ! Kopi ni takde gula & kopi ni boleh kawal kolestrol , kawal darah tinggi , kencing manis & dan boleh kurus bagi yang nk diet tu! Hahaha. Elok juga lah bg husband minum mineral coffee ni leh lah kempis peyutnye tu.. hehehe


Setiap pagi wajib minum. Kopi ni less cafein tau , bila minum mmg tak akn pening kepala, badan rasa bertenaga je..  Rasa lemak lemak gituuu!! Mmg susah nk explain. Tak caya meh cuba mineral coffee ni..

So klau ada yg berminat boleh pm/whatsapp Aini 012-3004324.. Jom kite bertukar ke Kopi kesihatan. 



KEBAIKKAN MINERAL COFFEE


With Love,
Noor Aini

4 comments:

::EIDA:: said...

switch now! sib baik ida bukan peminat kopi tegar kekekkee

Noor Aini said...

meh rasa mineral coffee ni.. ramai yg tak minat leh jadi peminat dgn mineral coffee..hehe

watie said...

rasa kopi ni manis x

Noor Aini said...

@watie

tak manis watie sbb xde gula.. dia rs lemak2 gitu.. klau nak cuba boleh pm Aini ye.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,