Daisypath Anniversary tickers

Nov 5, 2014

Dah lama tak bawak kereta jauh2

Assalamualaikum..

Sorry2 again... Been busy lately.. maklumlah sekarang ni dah bulan November.. byk bende nak kene chase keje untuk tahun ni kan..??

Anyway minggu ni hubby Aini pegi outstaion 3 tempat.. dalam Malaysia je tp 4 hari straight i have to drive alone from Puncak Alam to Putrajaya.. Bertahan la mata ini sambil pasang radio MIX.FM kuat2 boleh la melalak sorang2.. haha.. (i'm a fan of Mix.fm coz byk lagu 90's)

Biasanya bila hubby drive pegi keje Aini tdo..wawawa.. So minggu ni kene la drive sendiri..padan muka..(dush!! dush!!)

Letih tau drive jauh2 ni.. especially time hr isnin dan jumaat..tp jumaat ni hubby ada so leh la tdo.. hehe.. Serius mmg letih.. smlm dh la accident haluan lain tp row kite gak yg jd jam sbb manusia ni prihatin sgt.. BUKAN TOLONG ORANG..TOLONG TENGOK!! Arghhh tu paling tak suka. klau tak kene pada lane kite jalan je lahh xyah la nk slow down tgk jalan sebelah yg ada accident tu..bukannye leh buat apapun kan.. emo di pagi hari sbb tgh sakit pala..huhu..

Hari ni ingat nak puasa lah tapi nak bgn kepala rs berat sgt.. byk pikir kot.. pikir masalah negara..haha.. Macam mana lah PM kite tanggung smua kan..? inikan kite keje biasa2 je.. Ini smua dugaan dalam hidup kite.. bykkan bersabar dan beristghfar..

Ok..nak sambung keje jap yang payah nak settel sampai hujung tahun ni.. Tp sebelum tu kite minum Mineral Coffee dulu utk rasa lebih bertenaga dan tidak mengantuk.. leh hilangkan sakit kepala jugak..

Tata..!!

With Love,
Noor Aini

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,