Daisypath Anniversary tickers

Nov 6, 2014

Marine Essence Syampu untuk anda dan keluarga

Assalamualaikum,

Ramai dengar tentang Marine Essence Bar atau dikenali sebagai sabun ketiak.


But now ada yang dalam bentuk syampu pula.. 
Aini sendiri pun pakai.. wangi mmg wangi.. Aini suka bau dia..
Aini guna sebab Aini ada kelemumur pastu rambut gugur. So Aini pakai syampu tu sekali 2 hari.. Kadang2 setiap hari..tgk pada rambut kite. Sekarang Alhamdulillah kelumur dah kurang, rambut gugur pun dah kurang.. Lagi kerap kite pakai lagi elok kulit kepala kite nanti.

Ni rupanya botol Syampu Marine Essence


Comel tak gmbr cartoon tu..? hehe

Kelebihan Marine Essence Shampoo 
Menyihatkan rambut
Menyuburkan rambut
Menyegarkan kulit kepala

Membantu Menyelesaikan
Masalah kulit kepala
Kulit kepala kering
Kulit kepala berminyak
Kulit kepala gatal
jerawat kepala, 
etc
Kelemumur
Rambut gugur

Kutu Rambut (biasa anak byk kene boleh pakai shampoo ni)

Ramuan

1) Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral berkhasiat untuk menyihatkan dan melindungi kulit kepala dan rambut

2) Pheno SFE (Ekstrak Teh Pu-erh)
- Menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit kepala dan rambut
- Membantu memulih dan memperbaharui sel-sel kulit

3) Ekstrak Biji Kapas / Cotton Seed Extract
- Mengekalkan kulit kepala dan rambut dalam keadaan baik

4) Protein Susu / Milk Protein
- Pelembap semulajadi untuk kulit kepala dan rambut




Harga sebotol 250ml hanya RM33 (tidak termasuk postage)

Nak jadi agent/dropship Aini amatlah dialu-alukan..
Pm Aini 012-3004324
noorainimohdhalim@yahoo.com

With Love,
Noor Aini



No comments: