Daisypath Anniversary tickers

Nov 19, 2015

I miss him

Assalamualaikum,

Sorry for the very late update. These few weeks i'm a bit busy with work and also the feeling to jot down here was empty because i have lost my very special person in my life is my Paklong. My mama's only brother. Remember i have post about him few weeks back? Well he died on the 31st October 2015. Until now i still thinking about him. Can't believe that he leave us all so quickly though I know he have a stage 4 cancer but since few months ago the doctor found out that he had a 2cm tumor in his brain which makes him more weaker.

I often visited him after work because my office is just nearby the Hospital in Putrajaya. Most of the time almost 4 days a week i visited him, he smiled, he giggled whenever he see's me and my hubby always made jokes with him and i heard his laughter which really made me happy. His laugh still fresh in my ear, i feel i wanna cry whenever i write about him now. But Allah S.W.T. love him more than we do, HE don't want him to suffer the pain alone and make everyone worried about him so maybe it's the best way he leaves us calmly. Alhamdulillah my mama mada a Tahlil for him and also to my late father in law yesterday, almost 40 pax came to my house.

The day he left us, i was on my way to the hospital from my hubby's office. I received a call from cousin (Paklong's youngest daughter) told me that he's getting weaker. My hubby drove fast before it's too late. Once i reached his room, i see his heartbeat is getting weaker and weaker.. only 12 to 20 heartbeat. He was so calm. I call my sister, she said she's on he way with mama. That time i was worried if my mama didn't get a chance to see him before he go but it was too late. 30mins after i called my sister, he left us calmly. My mama came, hug me and cried. Seeing his only brother left her alone. But she is a very strong woman i know. She has no one except her own family.

I pray Allah S.W.T. to forgive his sins and place him with good people.. I love you and miss you so much Paklong. All my memories with you will always be in heart.

Al-Fatihah


With Love,
Aini

Oct 14, 2015

Muslimah Clothing



Assalamualaikum and Good day..

Muslimah fashion is making a huge comeback in the local fashion arena in Malaysia. It is no surprise at all, as for the past few years we can see a new trend making its very own way among our local fashion lovers, or to be exact better known as hijabista. 

These days most of them prefer buy Muslimah clothing through online because it is the most convenient way for them to shop instead of trying hard to park the car, to queue at the counter and so on like myself.. I sometimes prefer buying online than going to the shop that is far away from home.

It's not that difficult to mix them all and dress fashionably like others but you also need to match them even just a basic guideline of how to dress modestly like a true Muslim woman. For me myself, i like wearing simple clothes that covers below my bottom and wear jeans or even with my long jean skirts. I use to wear simple color long sleeves and a colorful hijab or a bit of patterns just to make it pop up..I don't really enjoy wearing tight jeans with tight clothes that can see your body from top to bottom.

I see many kinds of muslimah fashion in Malaysia or even from other countries wears different kinds of fashion. It's really good to be part of our guidelines and make us choose what to wear. There are so many ways to adopt a little creativity without even to have crossed the line. You just need to know there are plenty of simple and workable Muslimah clothing fashion tips that do not have to cost much either!

naelofar hijab x zalora


You can simply google them on the internet and in between you might stumble on some online Muslimah boutique along the way. I have my own list of favourite boutique and the best butikMuslimah online in Malaysia should have these two popular Muslimah clothing must-haves .


Hijab is one of the basic essentials for modern hijabista. Pair it with your favourite Muslimah wear like baju kurung moden or even with a long sleeves shirt with not too fit jeans with a pair of trendy heels and a designer bag to look stunning all day long! 



Another Muslimah clothing piece you must get is the bajukurungmoden. The latest collection of bajukurung online comes in a wide variety of designs, colours, sizes and patterns! 


And don't forget, click the link I've given to you above and lets shop ladies..

With Love,
Aini

Oct 6, 2015

1st time makan di Magnum

Assalamualaikum,

Last week Aini sempat g lunch dgn opismate kat IOI citymall Putrajaya. Decided to have it at Mangum Cafe. It was my 1st time i entered there and we decided to eat heavy meal instead of just dessert. So this is what we ordered..

Oops 1st i show you our happy faces before we ordered..hehe





Hehe.. terliur tak.. apa lagi pegilah cuba..
Yang Aini pegi ni di IoI City Mall.. There's one at midvalley tho..

Ok, enjoy your lunch..tata

With Love,
Aini

Sep 30, 2015

Cuti-cuti Melaka

Assalamualaikum,

Last 18hb Sept 2015, hubby ada keje kt melaka at the same time hubby nak kite rehat bercuti kt sana skali. Jam 4 ptg Aini balik awal nak terus ke Melaka sbbnya takut jam. On the way tu stop kt RnR mana ntah x ingat..hehe.. Aini and hubby g makan jap sbb hubby lapar, x lunch lg katanya. Selepas tu terus drive ke Straights Hotel yang baru buka 4 bulan yang lps. Mmg cantik.. masa tu tgh promotion 1 malam RM222 1 mlm sekali dgn breakfast. Aini duk hotel ni 3 hari 2 malam je. Jom tgk gmbr ye..


Pijak carpet dia masih tebal and bau baru lagi.. tenggelam kaki kite bila pijak carpet tu..hehe






 Jangan terkejut, bilik air dia leh nampak kite mandi.. covered with glass tp klau nk tutup boleh je ada curtain..hehe.. Jgn pikir bukan2, Aini and hubby mandi bertutup tau walaupun berdua je dlm bilik. Segan..hehe siap cakap lagi hubby jgn intai aini mandi..

Masuk je terus nmpk mcm kabinet dapur.. seriously mmg dia buat style design mcm condo. Tak nmpk design hotel sgt. Mmg ada singki tp dapur tu cuma hiasan je.
Dari view bawah
Makan malam pula setelah penat travel dr tempat keje.. Aini and hubby pada mulanya nak makan ikan bakar pastu kebetulan lalu 1 jalan ni hubby kata makan kt sini la.. Restaurant Baba Nyonya.. Klau ada pelancong dorang siap menari lagi atas pentas.. so mlm tu beruntung la dpt tgk dorang menari.

Curi2 snap tp hubby tau Aini tgh snap.. Sebab tu dia control muka..hehe

Thats me.. nothing much to say

Sebelum kedai makan ni tutup lagi setengah jam, dorang buat tarian.. Jari dan body dorang sangat smooth.. jeles tgk dorang menari lembut..Klau Aini menari mmg keras cam robot lah..haha


Hari esoknya waktu petang Aini and hubby sempat g Batu Berendam beli coconut shake yang agak famous skrg ni.

Beratur panjang tapi servis sgt2 laju. Hari biasa tutup sampai 10 malam. Klau Hari Ahad tutup sampai kul 4ptg shj.

Last but not least, dating dgn habibi kat pantai Klebang.. (chubby lak muka kite)

With Love,
Aini


Sep 2, 2015

Muka jadi Kering dan mengelupas...

Assalamualaikum..

Dh lunch ke..? Aini baru lps lunch.. ada wat makan2 doa selamat skit tadi. Ada pegawai belanja satu opis sbb dia nak wat Haji x lama lagi. Thank you for the meal.. Alhamdulillah syukur kenyang sbb pagi tadi makan telur half cook je.hehe..

Tau tak, aini ni pantang nampak bende kecantikkan though i know i do sell health beauty product.. Jual BB Plus Collagen and sabun marine essence tu tapi saje menggatal nk cuba product lain.. kononya muka akn lebih cantik and smooth padahal muka sendiri dh ok dh.. Eeee rasa geram lak.. padan muka kite kan.. tentu hubby akan marah lepas ni.. tu pun dia letak icon macam marah2 gitu kt watsapp slps Aini bg tau dia yang muka Aini makin teruk td.. 

Aini start pakai minggu lps hari selasa.. 1s days pakai the day cream wat muka Aini makin kering and itchy.. So hari ke-2 hingga ke-4 Aini pakai nite cream toner n cleaser je but kesan day cream tu make my face went worse.. makin lama makin dry and itchy.. Mula2 ingat pasal makan ayam tp bukan.. Sbb setiap kali mkn ayam akan naik gatai pastu esok lusa ok dh tp ni tak..

Aini tau maybe certain people pakai product skincare tu bagus dan kite seorang perempuan ni mudah terpedaya dan mudah terpengaruh dgn testimonial bab2 kecantikkan ni. So ini lah padahnye.. Aini msg kt owner dia la, bg tau muka Aini rs x sesuai sgt dgn product tu eventho org tu sendiri bg tau Aini sesuai utk kulit sensitif but my skin is wayyyy tooooo sensitive.... She said that stop using it, just use nite cream.. dia pun ckp customer dia pun ada kene mcm tu then lps 2 minggu dia dh ok balik.. Well i'm sorry i can't carry on with your product. Aini pakai bbplus and sabun marine essence balik je lah.. tu je mampu utk kulit kembali normal..huhu..

Td dh la my fren tegur muka aini nmpk mcm burning.. Aini terus capai mirror.. mmg nmpk burning especiall my tepi mulut .. mcm kene belasah.. Dushhhh..dushhh..!!

I'm more to like this condition.. huhu

So, i'm trying to sell that product sbb pakai skit je x sampai seminggu pun.. mahal mmg mahal la but i have to let it go... Let it go...

With Love,
Aini

Jul 16, 2015

Selamat Hari Raya


Aini dan suami ingin ucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin bagi yang mengenali kami ini. Jika Aini ada terkasar bahasa dalam blog ni Aini susun 10 jari memohon maaf..

Walaupun blog Aini yang ini agak baru tapi Aini tahu ramai silent readers.. Love you lots..

Bagi yang on the way balik kampung atau bakal balik mlm ni atau esok atau hari yang seterusnya.. Aini doakan kalian selamat sampai ke destinasi. Klau mengantuk sila lah berhenti ditempat yang selamat ye. Til then take care.. Aini akan berblogging balik after raya ye.. tata (^_^)


With Love,
Aini

Jul 1, 2015

Note penting!! Ramai buat macam ni..

Assalamaualaikum,

Aini nak share tips ni.. msg ni Aini dpt emel drpd mother in law..

Saya nak kongsi tips yang saya dapat daripada seorang kenalan, untuk dijadikan panduan bagi kita yang pernah atau sering terjaga daripada tidur untuk ke bilik air.

Pakar selalu pesan, setiap orang harus ambil perhatian tentang 3 kali 1/2 minit. Kenapa 3 kali 1/2 minit ni penting? Amalan ini sangat mudah namun boleh mengurangkan angka kematian secara mengejut. Anda mungkin pernah mendengar cerita ada individu yang nampak sihat di siang hari tetapi meninggal dunia keesokan pagi.

“Petang semalam saya bersembang dengan dia, dia nampak ceria, sihat dan cergas. Dia dah meninggal? Apa penyakit dia?”

Penyebabnya, ketika bangun malam untuk ke bilik air, ramai yang melakukan dengan terlalu cepat. Iaitu bangkit dari katil dan terus ke bilik air. Jika terus bangun, otak kita masih kekurangan aliran darah. Pattern ECG (Electro Cardiogram) seseorang individu normal pada siang hari manakala di waktu malam ketika bangun untuk buang air contohnya, pattern ECG boleh berubah. Bangun secara tiba-tiba menyebabkan otak akan menjadi anaemic dan mengalami kegagalan jantung disebabkan kekurangan darah.

Nasihat pakar adalah mengamalkan 3 kali 1/2 minit, iaitu:

    1. Bila bangun dari tidur, jangan terus bangkit dari katil, berbaringlah dahulu selama 1/2 minit. 
    2. Kemudian duduk atas katil untuk tempoh 1/2 minit. 
    3. Selepas tu, turunkan kaki ke lantai, duduk di tepi katil selama 1/2 minit. Kemudian baru bangun untuk ke bilik air.
Selepas 3 kali 1/2 minit tersebut, otak tidak akan anaemic dan jantung tidak akan mengalami kegagalan, mengurangkan kemungkinan terjatuh dan meninggal dunia ketika bangun tengah malam seperti yang kita sering dengar.


Ada seorang tua menangis kesal kerana beliau tidak mengetahui perkara ini dari dulu lagi ketika diberitahu tentang tips ini. Dua tahun lalu beliau terjaga untuk buang air kecil. Tiba-tiba dunia terasa berpusing dan beliau terjatuh, akibatnya dia sekarang mengalami lumpuh dan tak boleh bangun daripada katil. Seandainya dia mengetahui perkara ini, beliau tak menderita seperti sekarang.

Kongsi maklumat ini dengan orang yang anda sayang untuk menghindari perkara seperti ini terjadi. Ianya boleh berlaku kepada sesiapa tanpa mengira usia tua atau muda.

Worldless Wednesday

Photo - 15 COOL FACTS THEY FORGOT TO TEACH YOU IN SCHOOL

Have u try it..? i did but it doen't work.. mesti nak tutup mata punya lah..hehe

With Love,
Aini

May 27, 2015

Wordless Wednesday


Red💋 and yellow💛 and pink💖 and green💚 purple💜 and orange🍊 and blueeee💙🎶🎵 
lagu zaman sekolah rendah.

With Love,

Aini

May 25, 2015

Sayangi anak kita



1
Jika melihat anakmu menangis, jangan buang waktu untuk mendiamkannya. Cuba tunjuk burung atau awan di atas langit agar dia melihatnya, dia akan terdiam. Kerana psikologi manusia saat menangis, adalah menunduk.


2
Jika ingin anak-anakmu berhenti bermain, jangan berkata: "Dah, sudah main, stop sekarang!". Tapi katakan kepada mereka: "Main 5 minit lagi yaaa". Kemudian ingatkan kembali:"Dua minit lagi yaaa". Kemudian barulah katakan:"Dah, waktu main sudah habis". Mereka akan berhenti bermain.

3
Jika anak-anak sedang bertelingkah atau menyebabkan keadaan riuh di sesuatu tempat, dan engkau ingin mengalih perhatian mereka, maka katakanlah: "siapa yang mau mendengar cerita ibu? angkat tangan..". Salah seorang akan mengangkat tangan, kemudian disusul dengan anak-anak yang lain, dan semuanya akan diam.


4
Katakan kepada anak-anak sewaktu mahu tidur:"tidur sayang.. besok pagi kan kita sholat subuh", maka perhatian mereka akan selalu ke akhirat. Jangan berkata: "Jom tidur, besok kan sekolah", akhirnya mereka tidak sholat subuh kerana perhatiannya adalah dunia.


5
Nikmati masa kecil anak-anakmu, kerana waktu akan berlalu sangat cepat. Kenakalan dan kekanak-kanakan mereka tidak akan lama, ia akan menjadi kenangan. Bermainlah bersama mereka, tertawalah bersama mereka, berguraulah bersama mereka.


6
Tinggalkan HP seketika, dan matikan juga TV. Jika ada teman yang menelefon urusan tak penting, katakan:"Maaf, saya sedang sibuk dengan anak-anak". Semua ini tidak menyebabkan jatuhnya wibawamu, atau hilangnya keperibadianmu. Orang yang bijaksana tahu bagaimana cara menyeimbangkan segala sesuatu dan menguasai pendidikan anak. 


Selain itu, jangan lupa berdoa dan bermohon kepada Allah. Dengarkan doa kita didepan anak-anak supaya mereka tahu betapa pentingnya mereka pada kita.

With Love,
Aini

May 10, 2015

Pekerja melayu tp makanan tak Halal

Assalamualaikum,

Hi and hi.. Sabtu ni smua g mana? tgk wayang? Ooo aini dh lama x tgk wayang.. Nak sgt tgk citer Jalan Puncak Alam sbbnye aini duk situ.. nak tau tang mana seramnye..hehe

Hari ni Aini keje..xde sape pun kt opis hanya aini seorang je sbb nak siapkan keje finance ni.. Rajin tak kite..? wawawa..

Anyway, Aini nak share citer ni pasal aini ni jenis dh suka makan makanan Korea.. sbb terpengaruh dgn citer reality ni.. The Return Of Superman.. yang buat kite rs nak makan Korea ni sbb tgk salah seorang anak ni nama dia Sarang.. kuat makan dan cara dia makan amat menyelerakan.. haha...

Semalam hari jumaat kan so rehat panjang. Aini pegi makan kat Korean Food ni. Nama dia 

NAMOO GREY Korean Cafe. Aini dan kwn dah duk situ nak pilih order, tgk gambar menarik pastu order la makanan. Sementara tunggu order Aini pusing tgk kedai dia..xdelah bangun berjalan tgk setiap tempat nnt dorang kata aini x betul lak..haha.. Aini toleh kanan toleh kiri tgk sekeliling sbb nak cari logo Halal.. know what mmg xde tp pekerja melayu ramai, customer melayu ramai. Aini tanya kawan aini, makanan sini Halal ke, x nmpk pun Logo Halal.. Kawan pun ckp Halal la klau x nape ada stuff melayu, ramai melayu makan sini mesti halal.. I was like yeah maybe.. (DUSH..kasi tampar muka sendiri baru tau!!)


Ok.. semasa dpt makanan Aini and kawan dh hbs makan dh, kenyang Alhamdulillah.. dh balik opis.. sementara tunggu suami ambik aini di opis, hati rs mcm x sedap je.. Aini on fb follow Namoo tu. aini tanya dia dlm fb message:


So what's your opinion? Is the food Halal eventho they said suppliers are halal but not all? Pork free..Alcohol free..Do u still gonna eat there? Untuk Aini tidak akan makan situ lagi walaupun ada yg halal tapi apa yang halal? Daging? Ayam? spices..? tp apa yang tak halal tu.. sudah tentu ada beberapa menu yang dicampur dgn makanan yang x halal kan.. ?

Ini silap aini jugak tak tanya dulu sebelum order makanan.. Kite ni mmg pantang nmpk makanan yang sedap2 tp tak tahu sama ada ia Halal ataupun tidak. Sape yang penah pegi IOI citymall Putrajaya mmg akan rs best tgk byk makanan kt situ.. 

Kite akan belajar dr kesilapan dan bila kite sedar biarlah ia satu pengajaran.

So to all muslims, please be aware..

With Love,

Noor Aini

Apr 15, 2015

Wordless Wednesday


I'm alone in my room..Listening to the romantic piano makes me feel so sleepy..

My room-mate is on leave for 2 days, so quiet..

She's the only person that makes this room more happening..haha

With Love,
Noor Aini


Mar 25, 2015

Marine Essence

Assalamualaikum

Hi readers, how are you..? (^_^)



Since ramai nak tahu apa effect kegunaan sabun marine essence ni well let me explain dear.. 

Sabun ni mmg hot selling product, sbb effect dia mmg bagus utk bagi pada yang ada masalah kulit, jerawat, ruam, gatai2, luka, enzima dan macam2 lagi.. Sabun ni leh guna utk muka dan seluruh badan.. xleh makan tau..hehe bau dia mmg sgt2 wangi.. Aini sendiri pun x tahan bau wangi dia sbb bila cuci kt muka rs nak cuci lagi dan lagi...

Pengalaman aini menggunakan sabun marine essence ni.. 

Pada mulanya Aini biasa guna pencuci muka safi sbb yg tu je sesuai dgn kulit Aini.. So one unfine day, Aini pergi wat facial di satu tempat ni yang agak mahal la.. iaitu di Slim Sanctuary @ Setia City Mall, Klang. Klau tak disebabkan Aini dpt voucher ni, mmg aini tak pergi lah.. So slps wat facial tu sehari slps tu muka Aini jd bertambah sensitif, muka jd kering, mengelupas teruk dan berjerawat byk lak tu..huhu I AM SO NOT GOING THERE AGAIN..marah ni..hehe.. So since dah ada sabun ni, Aini guna lah dalam 2 hari je, dh nmpk perubahan.. Muka mengelupas dah kurang, jerawat kurang and even tmpt yang kulit sensitif yang merah berapi kt muka ni pun dh kurang merahnya.. Alhamdulillah..

Adik Aini plak ada ruam yang teurk kat lutut sampai naik jadi hitam merah disebabkan dia garu dan melecet terus jadi bernanah.. Aini x sampai hati tgk kaki dia makin teruk so Aini bg dia guna sabun marine essence tu.. dalam masa dua minggu gitu je kulit dia dh kering, mmg xde kesan bintik2 kemerahan di lutut pastu makin lama makin licin and warna kulit pun back to normal..

Panjang lebar lak testimonial Aini kan tp itulah citernye.. untuk yakinkan readers yang sabun ni mmg elok sbb sabun ni dirumus dengan  Vitamin E, Garam Buluh, Glycerin, Tea Tree Oil, Aloe Vera , Pu-erh Tea, Liqourice Extract.

Sabun ni sesuai untuk yang ada eczema, kudis, ruam-ruam, orang dewasa yang ada masalah dark armpit, panau, pimples, gatal2 di celahan lipatan.

Sabun ni sesuai utk dewasa dan kanak2.. Klau baby ada masalah kulit pun Aini suggest ambik yang liquid senang skit kan.. Liquid pun ada jual jugak, leh bwk g mana2.. dia dalam bentuk botol..

Body wash (botol) & Shampoo

Shampoo pun ada skali.. shampoo ni product baru.. sesuai utk ada masalah kulit kepala yang kering, kegatalan kulit kepala, kelemumur dan keguguran rambut.

Selebihnya aini tunjuk gambar ye.. (^_^)

Eczema

Kudis

Masalah kulit di leher 

 Pimples

Dark armpit

Salah seorang customer Aini.. Anak dia baru guna sehari dan esoknya dah nampak ok..





Dah nampak kan banyak kegunaan yang kite boleh perolehi dengan Sabun Marine Essence ?

Since semua orang memang pakai sabun untuk mandi, why not bertukar kepada Sabun Marine Essence ni untuk mendapatkan kulit yang sihat.

Cuba je dulu. Harga sekotak RM120 , ada 3 bar. 
Share2 dengan kawan2 atau pun family members. Satu bar tu memang tahan almost 2 months.  
So far, we receive banyak positive feedback (^_^) 
Kite ikhtiar, Allah yang menyembuhkannya.

Klau nak leh pre order dgn aini dulu.. Dah ada barang nnt aini terus post ke Rumah readers ye..

Nak buat part time bisnes dengan Marine Essence bersama Aini amatlah dialu-alukan.
Dengan jual produk yang sgt high demand anda pun boleh dapat bonus setiap bulan..

Contact Aini 012-3004324 utk order / set appointment utk tau pasal bisnes Marine Essence

Have a pleasant day..

With Love,
Noor Aini

Mar 18, 2015

SET KURUS BAJET = MURAH

Apa itu Set Kurus Bajet ? 


Set Kurus Bajet merupakan satu set supplement bertujuan untuk menguruskan berat badan secara sihat!. Ia  mengandungi 3 bahan utama iaitu:-

*Mineral Coffee
*Garlic Tablet
*Bv Alfalfa



Kenapa Set Kurus Bajet = Coffee+Garlic+Alfalfa ?



Ramai wanita ingin mendapatkan bentuk badan yang menarik.Tapi tak semua yang mampu pergi ke London Weight Management , betol kan? hehe.  Kita semua tahu betapa pentingnya pemakanan yang seimbang, malangnya ramai antara kita disebabkan sibuk tidak dapat menjaga makan dengan betul.

Jadi, Set Kurus Bajet mampu membantu memberikan kita nutrien yang sepenuhnya disamping membantu proses detoksifikasi(detox). Proses detoks inilah yang akan bantu membuan toksin dan lelemak yang berlebhan dalam badan kita.



Apa tujuan Mineral Coffee?

Bagi penggemar kopi, untuk minum mineral coffee tidak menjadi masalah. Tapi kepada yang alergik atau tidak sukakopi, tahukah anda antara testimoni mineral coffee kami ialah tiada side effects seperti, migrain, pening, atau lain-lain apabila minum mineral coffee ini?

Ini kerana , mineral coffee kami mengandungi garam buluh yang mengandungi kandungan mineral yang sangat tinggi dan  diperlukan oleh badan.

Apa fungsi Garlic (Bawang Putih)?



Apa pula fungsi Alfalfa?


Alfalfa pula dikenali pula sebagai Raja segala sayur, dimana satu sudu teh alfalfa dikatakan sama seperti memakan SATU KILOGRAM sayur. Ditambah pula Alfalfa dalam Set Kurus Bajet dilengkapi tenaga Bio-Velocity iaitu tenaga cahaya sinaran matahari memberikan kita nutrien & tenaga untuk sepanjang hari!



Betul ke Set Kurus Bajet boleh kuruskan badan?

Insya-Allah dengan pengambilan yang konsisten & displin memang boleh membantu. Tak percaya? Jom lihat  testimoni-testimoni kami yang terkini dengan Search #setkurusbajet di Instagram.

Kami antara  kumpulan yang mengamalkan set kurus bajet  dengan menunjukkan proven results.

Antara yang berjaya kami kongsikan disini:-







Berapa harga Set Kurus Bajet?

Namanya pun bajet, haruslah Murah and berbaloi.

Starting Mac, RM400 untuk 3 bulan. RM180 untuk 1 sebulan. Mana jimat ? 3 bulan bukan?

Siapa yang sudi nak turunkan berat badan ? Aini sudi berkongsi tips. If nak COD di sekitar Putrajaya, Klang, Puncak Alam boleh pm Aini ye 012-3004324

Kalau nak jana pendapatan sampingan dgn Set Kurus Bajet ni pun boleh . Modal Serendah RM500, tapi anda akan dapat keuntungan + income = RM5000 dalam masa 3 bulan.  besttttt!!  Jom sama2 kite berkongsi rahsia & rezeki ... 

With Love
Aini

Followers