Daisypath Anniversary tickers

Feb 1, 2015

Masa begitu pantas

Assalamualaikum,

Today is now February..oo sorry the very late wish..Happy new year 2015 to all my friends, my silent readers and to all those who know me... i know its a lil late to wish u but hey its still early year right..?

Nak ckp bhs melayu plak. Skrg dh bulan Februari 2015.. seriously Aini x rs lg hr ni adalah tahun baru sebab peristiwa di negara kite ni macam2 berlaku.. Banjir seperti tsunami kecil, kapal terbang hilang, terbabas, kene tembak dan mcm2 lagi peristiwa yang sedih tahun lps.. Aini harap dan berdoa agar tahun 2015 kali ini negara kite dilindungi Allah S.W.T.

Hujung tahun lepas pada bulan Disember mmvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Ok tu si kenik sibuk dtg kat keyboard laptop ni.. dia pun nk bercerita gak.. Saje Aini xnk buang huruf tu.. bg dia tau dia pun ada tulis kt blog Aini gak.. skg dia sambung tdi sbb td dia jd hyperactive lompat sana sini x tentu arah., naik pening tgk kenik ni..

Ni lah kenik.. gmbr pg td.. xtau nak bagi nama apa kt dia..

Ni gmbr 2bln sebelum.. nama mak dia metot..
sampai ke bsr dh melekat panggil dia metot.. 
Si kenik ni cpt membesar..

Kat mana td..? Ooo ya bulan Disember 2014 ada peristiwa yg sgt happening dlm family Aini.. 
Pertama 3 Disember 2014 sepupu Aini tunang.. 6 Disember plak sorang lg sepupu Aini tunang.. 25 Disember birthday Atuk Aini yang ke 80 tahun.. Semoga Allah S.W.T. panjangkan umur Atuk dan sentiasa sihat selalu.. Pada birthday Atuk sgt lah ahppening sbb Atuk jempt semua saudara mara cucu cicit dr jauh turun Batu Gajah, Perak utk family gathering buat kali pertama..Let the picture tell the story..

My cousins E-Day.!!


Love this photo

My fun fun cousins

My sis, cousin and me

My Opah & Atuk

My beautiful mama

My other cousin's E-Day

Gegurls cousins


At Batu Gajah, Perak
My grandparents house

Team Njang, all the way from Singapore!


Team Tok Ngah! Small yet happy bunch.


Team Tok Ndak was by far the largest group that came to Atok's 80th birthday. 

Team green representing the host and Team Tok Su! (My Atuk)

220 people came, and 30 close family members joined for Atok's 80th birthday celebrations to reunite and recognize our bloodline expanding from as far North as Kedah to beyond our borders to Singapore. 

Menarik tgk family Aini begitu ramai..klau tak mmg xtau family ramai camni.. Anyway hope u guys enjoy this story.. Til then..see u next topic..E,


With Love
~Aini~

2 comments:

Hanamiko Sakura said...

comel la kenit tu. nak pinjam boleh tak? hehe

ps: terima kasih jengah ke blog saya :)

Noor Aini said...

@Hanamiko Sakura
Xleh pinjam..tgk je..hehehe