Daisypath Anniversary tickers

Feb 22, 2015

Modal Bisnes Minimum RM1,000 Seumur Hidup

Assalamualaikum..

Ramai yang tanya best tak buat business Hai-O ni. Frankly speaking Business Hai-O memang bagus. Modal besar or kecil terpulang pada individu . Modal besar dapat income lagi besar. Modal kecil pun, setiap bulan Alhamdulillah income tidak pernah putus and makin lama makin banyak.

Business is about system. Mesti focus and konsisten dengan team. So, sama juga mcm Aini buat business Hai-O ni. Kita buat sama-sama dengan business partner. Business ni kita tambah nilai hidup orang juga. Sama-sama bantu antara satu sama lain. Alhamdulillah Aini ada SUPORT GROUP yg hebat iaitu GLAM. Dari mula biz hingga sekarang leaders dlm GLAM sentiasa curahkan ilmu and strategy untuk Aini dan team untuk kekal dalam business. This is the beauty about the business.

So now makin lama demand product-product Hai-O makin tinggi, kita ada Set Kurus Bajet , BVSM, Premium Beautiful, Marine Essence, Mineral Coffee and so on.

Dengan modal minimum RM1,000 seumur hidup, anda akan dapat :

1. PRODUCT - of course buat biz, product perlu ada. Product kita bukan calang-calang product. Semua ada feedback yang positive and cepat sold out. 
2. MUDAH JUAL & repeat sales sangat tinggi . Tak nak jual pun tak ape. Boleh pakai sendiri je. 
3. MODAL - Modal akan dapat balik , sebab barang habis dijual.
4. UNTUNG RUNCIT- Dapat untung runcit dari jualan product.
5. TIDAK BERISIKO.
6. INCOME BESAR- dalam 3 bulan anda akan dapat income at least sebanyak RM5000++. 
7. Tiket FREE ke Bangkok 5 Star Treatment.

Siapa nak Aini share peluang business ni ?  

Aini sudi nak berkongsi ilmu and rezeki dengan anda semua. Proven result dah ramai. Aini akan guide and buat sama-sama dengan u all. Trust my word. Anda keluar RM1000, dapat balik income RM5000.  

Dengar dulu biz presentation Aini, then baru u decide ..
For students to be a dropship or a part time bisnes pun boleh join GLAM

Contact me at 012-3004324 for appointment..

With Love,
Noor Aini

No comments:

Followers