Daisypath Anniversary tickers

Feb 23, 2015

Mood kerja

Assalamualaikum,

Welcome back bagi yg baru nk mula kerja hari ni.. For me cuti pnjg agak bosan gak klau x pergi ke mana.. cuti raya cina ni Aini duk umah and g KL je.. nak kata jalan pun x jugak sbb g KL sbb g umah lama jap pastu g kenduri aqiqah anak kedua kwn suami Aini..tu je..? tak g jalan2 cari makan..? jawapannye tak lah.. haha.. Yangpaling best kan..smlm hari ahad org sibuk balik dari kampung dan Aini lak dgn selamba pegi opis buat keje 2 jam boleh..? Punya rajin kan hari ahad dtg keje.. Kat opis Aini tgk 3 org  termasuk Aini yang g keje..Anyway ada sebab Aini keje.. i have unfinish business work here and i know everyone has unfinish work.. xtau bilanya leh habis keje hakiki kite..

Anyway.. Hari ni ramai gak yg masih cuti.. kt parking lot pun agak lapang.. Pegi keje pagi tadi pun agak lapang kotttt... nape kot? Sbb Aini tido dlm kereta masa on the way pegi keje..hahaha.. kite sedap tido hubby plak yg tahan mata drive g keje..cian dia.. klau nak suruh Aini drive pegi keje atau balik keje mmg hubby tak bagi pun.. katanya dia boleh bawak walaupun kite nmpk dia penat.. lagi satu yg sebenar-benarnya dia risau klau kite drive.. Kalau dia duk sebelah dan kite drive bukannye dia rest mata pun..dia akan tgk jln jugak..haha.. Mesti yg dh kawin pun kene cam Aini gak kan..hehe

Ok catch u later.. nak sambung wat keje jap.. tata

By the way, do u like my new header.. The black and white with no image of me..?? hehe
Xde idea sbnrnya pun sbb frust gmbr2 lama hilang dlm previous blog..

With Love,
Noor Aini


No comments:

Followers