Daisypath Anniversary tickers

Mar 25, 2015

Marine Essence

Assalamualaikum

Hi readers, how are you..? (^_^)



Since ramai nak tahu apa effect kegunaan sabun marine essence ni well let me explain dear.. 

Sabun ni mmg hot selling product, sbb effect dia mmg bagus utk bagi pada yang ada masalah kulit, jerawat, ruam, gatai2, luka, enzima dan macam2 lagi.. Sabun ni leh guna utk muka dan seluruh badan.. xleh makan tau..hehe bau dia mmg sgt2 wangi.. Aini sendiri pun x tahan bau wangi dia sbb bila cuci kt muka rs nak cuci lagi dan lagi...

Pengalaman aini menggunakan sabun marine essence ni.. 

Pada mulanya Aini biasa guna pencuci muka safi sbb yg tu je sesuai dgn kulit Aini.. So one unfine day, Aini pergi wat facial di satu tempat ni yang agak mahal la.. iaitu di Slim Sanctuary @ Setia City Mall, Klang. Klau tak disebabkan Aini dpt voucher ni, mmg aini tak pergi lah.. So slps wat facial tu sehari slps tu muka Aini jd bertambah sensitif, muka jd kering, mengelupas teruk dan berjerawat byk lak tu..huhu I AM SO NOT GOING THERE AGAIN..marah ni..hehe.. So since dah ada sabun ni, Aini guna lah dalam 2 hari je, dh nmpk perubahan.. Muka mengelupas dah kurang, jerawat kurang and even tmpt yang kulit sensitif yang merah berapi kt muka ni pun dh kurang merahnya.. Alhamdulillah..

Adik Aini plak ada ruam yang teurk kat lutut sampai naik jadi hitam merah disebabkan dia garu dan melecet terus jadi bernanah.. Aini x sampai hati tgk kaki dia makin teruk so Aini bg dia guna sabun marine essence tu.. dalam masa dua minggu gitu je kulit dia dh kering, mmg xde kesan bintik2 kemerahan di lutut pastu makin lama makin licin and warna kulit pun back to normal..

Panjang lebar lak testimonial Aini kan tp itulah citernye.. untuk yakinkan readers yang sabun ni mmg elok sbb sabun ni dirumus dengan  Vitamin E, Garam Buluh, Glycerin, Tea Tree Oil, Aloe Vera , Pu-erh Tea, Liqourice Extract.

Sabun ni sesuai untuk yang ada eczema, kudis, ruam-ruam, orang dewasa yang ada masalah dark armpit, panau, pimples, gatal2 di celahan lipatan.

Sabun ni sesuai utk dewasa dan kanak2.. Klau baby ada masalah kulit pun Aini suggest ambik yang liquid senang skit kan.. Liquid pun ada jual jugak, leh bwk g mana2.. dia dalam bentuk botol..

Body wash (botol) & Shampoo

Shampoo pun ada skali.. shampoo ni product baru.. sesuai utk ada masalah kulit kepala yang kering, kegatalan kulit kepala, kelemumur dan keguguran rambut.

Selebihnya aini tunjuk gambar ye.. (^_^)

Eczema

Kudis

Masalah kulit di leher 

 Pimples

Dark armpit

Salah seorang customer Aini.. Anak dia baru guna sehari dan esoknya dah nampak ok..





Dah nampak kan banyak kegunaan yang kite boleh perolehi dengan Sabun Marine Essence ?

Since semua orang memang pakai sabun untuk mandi, why not bertukar kepada Sabun Marine Essence ni untuk mendapatkan kulit yang sihat.

Cuba je dulu. Harga sekotak RM120 , ada 3 bar. 
Share2 dengan kawan2 atau pun family members. Satu bar tu memang tahan almost 2 months.  
So far, we receive banyak positive feedback (^_^) 
Kite ikhtiar, Allah yang menyembuhkannya.

Klau nak leh pre order dgn aini dulu.. Dah ada barang nnt aini terus post ke Rumah readers ye..

Nak buat part time bisnes dengan Marine Essence bersama Aini amatlah dialu-alukan.
Dengan jual produk yang sgt high demand anda pun boleh dapat bonus setiap bulan..

Contact Aini 012-3004324 utk order / set appointment utk tau pasal bisnes Marine Essence

Have a pleasant day..

With Love,
Noor Aini

No comments: