Daisypath Anniversary tickers

Mar 18, 2015

SET KURUS BAJET = MURAH

Apa itu Set Kurus Bajet ? 


Set Kurus Bajet merupakan satu set supplement bertujuan untuk menguruskan berat badan secara sihat!. Ia  mengandungi 3 bahan utama iaitu:-

*Mineral Coffee
*Garlic Tablet
*Bv Alfalfa



Kenapa Set Kurus Bajet = Coffee+Garlic+Alfalfa ?



Ramai wanita ingin mendapatkan bentuk badan yang menarik.Tapi tak semua yang mampu pergi ke London Weight Management , betol kan? hehe.  Kita semua tahu betapa pentingnya pemakanan yang seimbang, malangnya ramai antara kita disebabkan sibuk tidak dapat menjaga makan dengan betul.

Jadi, Set Kurus Bajet mampu membantu memberikan kita nutrien yang sepenuhnya disamping membantu proses detoksifikasi(detox). Proses detoks inilah yang akan bantu membuan toksin dan lelemak yang berlebhan dalam badan kita.



Apa tujuan Mineral Coffee?

Bagi penggemar kopi, untuk minum mineral coffee tidak menjadi masalah. Tapi kepada yang alergik atau tidak sukakopi, tahukah anda antara testimoni mineral coffee kami ialah tiada side effects seperti, migrain, pening, atau lain-lain apabila minum mineral coffee ini?

Ini kerana , mineral coffee kami mengandungi garam buluh yang mengandungi kandungan mineral yang sangat tinggi dan  diperlukan oleh badan.

Apa fungsi Garlic (Bawang Putih)?



Apa pula fungsi Alfalfa?


Alfalfa pula dikenali pula sebagai Raja segala sayur, dimana satu sudu teh alfalfa dikatakan sama seperti memakan SATU KILOGRAM sayur. Ditambah pula Alfalfa dalam Set Kurus Bajet dilengkapi tenaga Bio-Velocity iaitu tenaga cahaya sinaran matahari memberikan kita nutrien & tenaga untuk sepanjang hari!



Betul ke Set Kurus Bajet boleh kuruskan badan?

Insya-Allah dengan pengambilan yang konsisten & displin memang boleh membantu. Tak percaya? Jom lihat  testimoni-testimoni kami yang terkini dengan Search #setkurusbajet di Instagram.

Kami antara  kumpulan yang mengamalkan set kurus bajet  dengan menunjukkan proven results.

Antara yang berjaya kami kongsikan disini:-







Berapa harga Set Kurus Bajet?

Namanya pun bajet, haruslah Murah and berbaloi.

Starting Mac, RM400 untuk 3 bulan. RM180 untuk 1 sebulan. Mana jimat ? 3 bulan bukan?

Siapa yang sudi nak turunkan berat badan ? Aini sudi berkongsi tips. If nak COD di sekitar Putrajaya, Klang, Puncak Alam boleh pm Aini ye 012-3004324

Kalau nak jana pendapatan sampingan dgn Set Kurus Bajet ni pun boleh . Modal Serendah RM500, tapi anda akan dapat keuntungan + income = RM5000 dalam masa 3 bulan.  besttttt!!  Jom sama2 kite berkongsi rahsia & rezeki ... 

With Love
Aini

No comments:

Followers