Daisypath Anniversary tickers

Sep 30, 2015

Cuti-cuti Melaka

Assalamualaikum,

Last 18hb Sept 2015, hubby ada keje kt melaka at the same time hubby nak kite rehat bercuti kt sana skali. Jam 4 ptg Aini balik awal nak terus ke Melaka sbbnya takut jam. On the way tu stop kt RnR mana ntah x ingat..hehe.. Aini and hubby g makan jap sbb hubby lapar, x lunch lg katanya. Selepas tu terus drive ke Straights Hotel yang baru buka 4 bulan yang lps. Mmg cantik.. masa tu tgh promotion 1 malam RM222 1 mlm sekali dgn breakfast. Aini duk hotel ni 3 hari 2 malam je. Jom tgk gmbr ye..


Pijak carpet dia masih tebal and bau baru lagi.. tenggelam kaki kite bila pijak carpet tu..hehe






 Jangan terkejut, bilik air dia leh nampak kite mandi.. covered with glass tp klau nk tutup boleh je ada curtain..hehe.. Jgn pikir bukan2, Aini and hubby mandi bertutup tau walaupun berdua je dlm bilik. Segan..hehe siap cakap lagi hubby jgn intai aini mandi..

Masuk je terus nmpk mcm kabinet dapur.. seriously mmg dia buat style design mcm condo. Tak nmpk design hotel sgt. Mmg ada singki tp dapur tu cuma hiasan je.
Dari view bawah
Makan malam pula setelah penat travel dr tempat keje.. Aini and hubby pada mulanya nak makan ikan bakar pastu kebetulan lalu 1 jalan ni hubby kata makan kt sini la.. Restaurant Baba Nyonya.. Klau ada pelancong dorang siap menari lagi atas pentas.. so mlm tu beruntung la dpt tgk dorang menari.

Curi2 snap tp hubby tau Aini tgh snap.. Sebab tu dia control muka..hehe

Thats me.. nothing much to say

Sebelum kedai makan ni tutup lagi setengah jam, dorang buat tarian.. Jari dan body dorang sangat smooth.. jeles tgk dorang menari lembut..Klau Aini menari mmg keras cam robot lah..haha


Hari esoknya waktu petang Aini and hubby sempat g Batu Berendam beli coconut shake yang agak famous skrg ni.

Beratur panjang tapi servis sgt2 laju. Hari biasa tutup sampai 10 malam. Klau Hari Ahad tutup sampai kul 4ptg shj.

Last but not least, dating dgn habibi kat pantai Klebang.. (chubby lak muka kite)

With Love,
Aini


Sep 2, 2015

Muka jadi Kering dan mengelupas...

Assalamualaikum..

Dh lunch ke..? Aini baru lps lunch.. ada wat makan2 doa selamat skit tadi. Ada pegawai belanja satu opis sbb dia nak wat Haji x lama lagi. Thank you for the meal.. Alhamdulillah syukur kenyang sbb pagi tadi makan telur half cook je.hehe..

Tau tak, aini ni pantang nampak bende kecantikkan though i know i do sell health beauty product.. Jual BB Plus Collagen and sabun marine essence tu tapi saje menggatal nk cuba product lain.. kononya muka akn lebih cantik and smooth padahal muka sendiri dh ok dh.. Eeee rasa geram lak.. padan muka kite kan.. tentu hubby akan marah lepas ni.. tu pun dia letak icon macam marah2 gitu kt watsapp slps Aini bg tau dia yang muka Aini makin teruk td.. 

Aini start pakai minggu lps hari selasa.. 1s days pakai the day cream wat muka Aini makin kering and itchy.. So hari ke-2 hingga ke-4 Aini pakai nite cream toner n cleaser je but kesan day cream tu make my face went worse.. makin lama makin dry and itchy.. Mula2 ingat pasal makan ayam tp bukan.. Sbb setiap kali mkn ayam akan naik gatai pastu esok lusa ok dh tp ni tak..

Aini tau maybe certain people pakai product skincare tu bagus dan kite seorang perempuan ni mudah terpedaya dan mudah terpengaruh dgn testimonial bab2 kecantikkan ni. So ini lah padahnye.. Aini msg kt owner dia la, bg tau muka Aini rs x sesuai sgt dgn product tu eventho org tu sendiri bg tau Aini sesuai utk kulit sensitif but my skin is wayyyy tooooo sensitive.... She said that stop using it, just use nite cream.. dia pun ckp customer dia pun ada kene mcm tu then lps 2 minggu dia dh ok balik.. Well i'm sorry i can't carry on with your product. Aini pakai bbplus and sabun marine essence balik je lah.. tu je mampu utk kulit kembali normal..huhu..

Td dh la my fren tegur muka aini nmpk mcm burning.. Aini terus capai mirror.. mmg nmpk burning especiall my tepi mulut .. mcm kene belasah.. Dushhhh..dushhh..!!

I'm more to like this condition.. huhu

So, i'm trying to sell that product sbb pakai skit je x sampai seminggu pun.. mahal mmg mahal la but i have to let it go... Let it go...

With Love,
Aini

Followers