Daisypath Anniversary tickers

Sep 30, 2015

Cuti-cuti Melaka

Assalamualaikum,

Last 18hb Sept 2015, hubby ada keje kt melaka at the same time hubby nak kite rehat bercuti kt sana skali. Jam 4 ptg Aini balik awal nak terus ke Melaka sbbnya takut jam. On the way tu stop kt RnR mana ntah x ingat..hehe.. Aini and hubby g makan jap sbb hubby lapar, x lunch lg katanya. Selepas tu terus drive ke Straights Hotel yang baru buka 4 bulan yang lps. Mmg cantik.. masa tu tgh promotion 1 malam RM222 1 mlm sekali dgn breakfast. Aini duk hotel ni 3 hari 2 malam je. Jom tgk gmbr ye..


Pijak carpet dia masih tebal and bau baru lagi.. tenggelam kaki kite bila pijak carpet tu..hehe






 Jangan terkejut, bilik air dia leh nampak kite mandi.. covered with glass tp klau nk tutup boleh je ada curtain..hehe.. Jgn pikir bukan2, Aini and hubby mandi bertutup tau walaupun berdua je dlm bilik. Segan..hehe siap cakap lagi hubby jgn intai aini mandi..

Masuk je terus nmpk mcm kabinet dapur.. seriously mmg dia buat style design mcm condo. Tak nmpk design hotel sgt. Mmg ada singki tp dapur tu cuma hiasan je.
Dari view bawah
Makan malam pula setelah penat travel dr tempat keje.. Aini and hubby pada mulanya nak makan ikan bakar pastu kebetulan lalu 1 jalan ni hubby kata makan kt sini la.. Restaurant Baba Nyonya.. Klau ada pelancong dorang siap menari lagi atas pentas.. so mlm tu beruntung la dpt tgk dorang menari.

Curi2 snap tp hubby tau Aini tgh snap.. Sebab tu dia control muka..hehe

Thats me.. nothing much to say

Sebelum kedai makan ni tutup lagi setengah jam, dorang buat tarian.. Jari dan body dorang sangat smooth.. jeles tgk dorang menari lembut..Klau Aini menari mmg keras cam robot lah..haha


Hari esoknya waktu petang Aini and hubby sempat g Batu Berendam beli coconut shake yang agak famous skrg ni.

Beratur panjang tapi servis sgt2 laju. Hari biasa tutup sampai 10 malam. Klau Hari Ahad tutup sampai kul 4ptg shj.

Last but not least, dating dgn habibi kat pantai Klebang.. (chubby lak muka kite)

With Love,
Aini


2 comments:

Norma NML said...

Ikutkan Melaka mmg byk sgt tempat yg boleh kita lawati cuma masalahnya bila musim cuti sekolah @ perayaan mmg sesak giler..Akak dah 4 kali ke Melaka tapi masih ada lagi tempat yg tak sempat nak pergi ..huhu

Elya Roza said...

aini elya mmg suka dgn batu berendam nye cocnut shake ..sedap

Followers