Daisypath Anniversary tickers

Sep 2, 2015

Muka jadi Kering dan mengelupas...

Assalamualaikum..

Dh lunch ke..? Aini baru lps lunch.. ada wat makan2 doa selamat skit tadi. Ada pegawai belanja satu opis sbb dia nak wat Haji x lama lagi. Thank you for the meal.. Alhamdulillah syukur kenyang sbb pagi tadi makan telur half cook je.hehe..

Tau tak, aini ni pantang nampak bende kecantikkan though i know i do sell health beauty product.. Jual BB Plus Collagen and sabun marine essence tu tapi saje menggatal nk cuba product lain.. kononya muka akn lebih cantik and smooth padahal muka sendiri dh ok dh.. Eeee rasa geram lak.. padan muka kite kan.. tentu hubby akan marah lepas ni.. tu pun dia letak icon macam marah2 gitu kt watsapp slps Aini bg tau dia yang muka Aini makin teruk td.. 

Aini start pakai minggu lps hari selasa.. 1s days pakai the day cream wat muka Aini makin kering and itchy.. So hari ke-2 hingga ke-4 Aini pakai nite cream toner n cleaser je but kesan day cream tu make my face went worse.. makin lama makin dry and itchy.. Mula2 ingat pasal makan ayam tp bukan.. Sbb setiap kali mkn ayam akan naik gatai pastu esok lusa ok dh tp ni tak..

Aini tau maybe certain people pakai product skincare tu bagus dan kite seorang perempuan ni mudah terpedaya dan mudah terpengaruh dgn testimonial bab2 kecantikkan ni. So ini lah padahnye.. Aini msg kt owner dia la, bg tau muka Aini rs x sesuai sgt dgn product tu eventho org tu sendiri bg tau Aini sesuai utk kulit sensitif but my skin is wayyyy tooooo sensitive.... She said that stop using it, just use nite cream.. dia pun ckp customer dia pun ada kene mcm tu then lps 2 minggu dia dh ok balik.. Well i'm sorry i can't carry on with your product. Aini pakai bbplus and sabun marine essence balik je lah.. tu je mampu utk kulit kembali normal..huhu..

Td dh la my fren tegur muka aini nmpk mcm burning.. Aini terus capai mirror.. mmg nmpk burning especiall my tepi mulut .. mcm kene belasah.. Dushhhh..dushhh..!!

I'm more to like this condition.. huhu

So, i'm trying to sell that product sbb pakai skit je x sampai seminggu pun.. mahal mmg mahal la but i have to let it go... Let it go...

With Love,
Aini

Followers