Daisypath Anniversary tickers

Apr 5, 2016

Fabulousheejab my kindda favourite jubah dress..

Assalamualaikum,

selamat pagi.. Hari ni seperti biasa akan sampai opis awal sejam.. so boleh la godek2 blog, fb n lain2.. Bulan Feb n Mac setaip hari g keje akan solat subuh di RnR ataupun kt opis je sbb waktu dia kan lewat so takut stuck kt traffic jam.. Kul 6am dh keluar dr rumah dh itupun tgk ada org keluar awal dari Aini. So sekarang waktu subuh dh masuk awal jadi Aini solat kt rumah je lah..

Nothing much to say, just nak share gambar kt bawah ni..


I'm on their IG baby...

It was last Friday, masuk je xde orang langsung.. mmg heaven la nk shopping time tu x perlu berebut tolak2 mcm kt kedai tudung F tu.. Ooops..!! Anyway, masa tu tgh duk sale sampai 4 April. jadi mmg Aini tekad nak beli bukan untuk diri sendiri tapi untuk my darling mama.. Alhamdulillah mama Aini suka.. and rasa mcm nak beli untuk diri sendiri plak kali ni..haha..tp harga asal balik la kot.. Klau ada sale lagi mmg akan pegi sana bailk la.. This is the 2nd time Aini shopping kat Fabulousheejab ni. Boleh beli melalui online ataupun pegi kat kedai dia. Aini selalu pegi di Bangi Sentral sbb agak dekat dgn opis..  

Baju ni yang Aini beli untuk my darling mama..

Cantik kan??

Last time Aini beli ni..

Aini beli yang warna hitam sebelah

Aini suka material dia sbb x panas and also tak lah mahal sangat.. Pernah gak pegi kat Imaan Boutique yang tu pun cantik design jubah dia tapi tak mampu sgt Aini nak beli..mahal..huhu tp tgk jugak jenis2 jubah yang kite nak..

Ok thats all guys..catch you another topic..hehe

Love,
Aini


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,