Daisypath Anniversary tickers

Jun 6, 2016

Anak buah baru di bulan yang mulia

Assalamualaikum, 

Selamat Berpuasa u all..

Pada 1 Jun 2016, jam 7.54pagi adik Aini selamat melahirkan anak yang comel iaitu anak lelaki. Alhamdulillah Aini dh bergelar Maklong.. Officially dh ada anak buah sendiri. Klau tak anak buah belah husband mmg ramai lah.. Aini n adik 2 beradik perempuan je.. sekali Allah kurnikan zuriat pada adik Aini baby boy.. Ya Allah.. mmg seronok sgt bila lihat gmbr masa dia br lepas lahir tu.. sebiji mcm muka adik Aini masa dia baby dulu.. bibir dan hidung mmg sama. Tp ada org kata bila dh 2 atau 3 bulan lebih baru nmpk muka dia ikut sape..

Nama baby ni adalah Yusuf Idlan Bin Ibrahim. Mmg nmpk hensem dan cantik mcm ibu ayah dia. Nama yusuf sgt sesuai dgn muka kecomelan dan hensem dia tu. Maaf Aini x dpt nak share gmbr dia. I have to respect her willing not to show his face.. I have no idea how many pictures of him in my memory.. blum lagi bila dia dh besar nnt. But i can only share just a few parts from his face..That which my sister is allow me to show coz that picture she already share on social media..hehe..

Dengan gambar yang Aini tunjuk ni you all boleh picture kot mcm mana rupa dia.. anggap dia copy paste muka adik Aini kt muka baby Yusuf..hehe


Betapa lebatnye rambut dia kan..?

Oklah nnt Aini update lg ye.. tata.. tak sabar nak jumpa Yusuf setiap kali balik dr keje..

With Love,
Aini

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,