Daisypath Anniversary tickers

Jul 20, 2016

Salam Syawal..

Assalamualaikum,

Salam Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin bagi yang mengenali diri Aini ini.. Maaf sebab sudah agak lama Aini x update blog tentang life Aini. 

Kalau diikutkan hati Aini mmg nak update blog 3 kali seminggu atau lebih tp disebabkan laptop Aini tu ada masalah dari segi keyboardnya yang tak semua boleh guna huruf2 tu. Bila nak tekan salah satu huruf ni dia xmau keluar.. leceh tul.. Nak beli laptop baru x kesampaian lg. Jadi klau nak update di opis boleh je tp keje sgt banyak so x sempat nak buat.

Macam mana dgn raya you all tahun ni..? Baju raya Aini tahun ni pakai yg dah sedia ada. Aini ambik baju bridesmaid tahun lepas dan Aini ubah skit di bahagian pergelangan tangan dan pinggang. Aini dtg jumpa tailor nak ambik baju ray tp malangnya bahagian tangan tu dia salah buat dan agak x berapa puas hati tp nak buat mcm mana dh mmg x sempat nk suruh dia buat. Lagipun masa tu dia mmg dh tinggal sorang je yg jahit baju orang. Pembantu dia semua dh berhenti sbb ada masalah peribadi. So masa tangkap gambar 1 family mmg x nmpk sgt la sbb gmbr jauh,, Ni gambar raya Aini tahun ini..



Dan tahun ni kami sambut raya ber Enam.. Nampak x anak buah Aini yang tomei tu.. Sedap plak dia tgh tido bila kite tgh bergambar. Lepas dah bergambar 1 family..Aini nk bergambar dengan Yusuf Idlan pula.. Puas juga lah nak dpt gambar yang cantik sebab masa tu dia dh berjaga dari tido.

Ni 1st picture.. Yusuf boleh angkat kaki tunjuk depan camera lak..hehe



Ni picture yang keberapa pun xtau baru nampak ok tp Yusuf tertido plak..Haha

Selepas makan semua, Aini balik ke rumah MIL di cheras kejap jumpa family belah hubby. Lepas waktu Asar.. Aini n hubby balik ke rumah Aini pack barang and terus balik kampung bersama orang tua Aini. Adik n hubby dia balik kemudian..Aini n hubby plan raya ke-3..org tua Aini balik dgn adik sampai raya ke .. Aini kene balik rumah dah sebab Isnin depan tu Aini n hubby keje tp bila tgk berita and bukak PLUS Apps kat fon tgk jam teruk sgt so Aini bertolak hari esoknya jam 8 pagi. 

Ok itu saje cerita raya Aini tp sebenarnya byk cerita pada hari raya pertama hingga kedua tu. Nnt2 la kite cerita ye..hehe nak sambung wat keje jap. 

"Tata semua.. nanti jangan lupa singgah blog Aunty Yusuf lg ye.. 
Camat Hari Raya.."

With Love,
Aini

Followers