Daisypath Anniversary tickers

Aug 15, 2016

Something i found last weekend..

Assalamualaikum..

Hari ni mood ngantuk sangat tapi mata duk menahan nk buat keje and saje je nak update blog just to get rid of my sleepy eyes to shut..Anyway this morning at 3am i received a sms and i just ignore coz i often got a msg from unknown and spam msg.. However my sister miss-called me telling that she's the one u msged me. LoL... Rupanya baby yusuf demam..

Aini bangun and pegi kt bilik dia rasa panas dahi Yusuf, jadi Aini kejut suami nk bg tau dia yang Aini nk bwk adik n yusuf g klinik.. Dgn mamai suami Aini cakap ok, park kete dpn klinik. So bila kitorg dh siap nak bukak gate..tup..tup.. suami Aini turun tangga minta kunci.. rupanya dia bgn terus bersiap bwk kitorg g klinik. Nak ketawa pun ada sbb pada mulanya dia mcm sedar x sedar.. Pastu dia ckp jgn keluar berdua skrg mcm2 berlaku.. So i said ok and i giggled..hehehe

Sampai klinik dekat kul 3.45am.. pukul 4am baru dpt jumpa doctor.. dia tdo kot sebab dia keluar dr bilik lain. Mujur la ada klinik 24jam kat area rumah Aini.. Klau tak mmg kene tunggu yg bukak kul 10am la. Temperature Yusuf naik 38, so doc bagi ubat masuk buntut dan dia bagi ubat demam n antibiotic.. 


(That's me on the left, my one and only sister on the right) Ni yusuf dah besar panjang.. Skrg dah 2 bulan setgh.. tgk depan mata mcm umur 4 atau 5 bulan je.. Dukung pun dah lenguh2 dh..hehe.. Dalam usia mcm ni Yusuf suka ckp dengan org and ketawa sorang2..Haha 

Sebenarnya nak cerita pasal bende lain so dah lari tajuk skit..hehe

Pernah tak you all makan ice cream jipangi? Actually bentuk dia agak pelik and its like 18++ punya rate la..haha.. Aini pegi tempat AvenueK nak lunch.. dari tingkat bawah sampai la ke atas majority byk makanan yang tak Halal.. Mostly byk serve dgn beer.. So dgn kaki penat kitorg suami isteri pusing aleh2 makan burger je.. Pastu ada la ternampak kedai ni jual ice cream panjang tu. Selepas makan burger suami Aini suruh beli ice cream tu (Jipangi nama dia). Suami tunggu kt kedai burger tu sbb mmg xde orang. So Aini pegi lah beli dan makan kt kedai burger tu.. xnak makan sambil berjalan sbb nampak mcm lucah je..haha. Rasa dia mcm ice cream biasa kt McD tu, cumanya cone dia tu rs sedap dan tebal. Rasa mcm keropok jagung pun ada. But it'll be my 1st and last. Payah nak makan pun ada, rasa segan nak makan pun ada. Mmg x habis so Aini share dgn suami sbb masa tu Aini ambik size original so mmg panjang la.. Baik ambik size junior je hari tu..huhu..



Ni la ice-cream yang Aini n suami makan.. hahaha
Klau keluar makan ni sorang2 mmg tebal muka..hehehehe


Ni kedai burger yang kami suami isteri makan. Design dia sgt mcm 70s 80s.. makanan dia yang wrap daging n nasi tu sedap cuma mac n cheese kureng skit rasa dia..tempat dia dh dekat nk access ke LRT KLCC.

Ok mata dah segar balik.. So see you next topic..tata

With Love,
Aini

Aug 4, 2016

The new makeup i love for now

Assalamualaikum.. 


Hello readers.. there's something i wanna share..




MAC 'Look in A Box' 2016 released ON 1st August 2016.
2 types of brush kit & 5 make up kit with price range RM250-280. My friends and I have reserved few boxes and it was satisfied compared you buy for 1 brush it'll be a bit expensive. Most stuffs price at MAC increased too by this August..

My friends bought a few stock foundation and lipstick last month because the price is way costing than the current one. So i did grab 1 'Look in A Box' for brushes only coz last week i already bought new lipstick color that i really like. 


I found my best colour n i love it. Cost RM 75.00


This is the new Lancome Juicy Shaker Lip Gloss. They have all kinds of flavor and colours that you like.. The smell are so yummy like you just wanna lick your lips out..haha. All flavor smells like all kinds of fruits.

all you have to do is SHAKE ITand DAP IT

Here are a few kinds of Juicy Shaker below
-
-
-

Cost RM 95.00 each
Try one for yourself.

With Love
Aini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,