Daisypath Anniversary tickers

Mar 30, 2017

Logo for TheFlowerBar

Assalamualaikum,

Few months back i made a logo design for my friends friend who had a flower shop in KL.. Luckly at that time my sister laptop still in a good shape since mine was totally damaged and i donno why. I rather not to repair it coz the price is likely the same price as the new one and i didn't tend to buy a new one yet. hehe

This logo i made is very simple and i really kindda like it. She's now officially on sell and i really love the flowers they made. Delivery online, the price is base on our budget too.. Here are the logos and you can visit them on Facebook and Instragram



Do visit their Facebook and Instagram as mention above.. 💗

With Love
Aini

Mar 27, 2017

Good day Monday

Image may contain: text

Even until now we love to stare to each other.. 

Morning people



Good day Monday

Image may contain: text

Even until now we love to stare to each other.. 

Morning people


Mar 13, 2017

Happy 6th Anniversary

Image may contain: flower, plant, nature and text


6 Mac 2011 adalah hari pernikahan Aini & Azmeer.

6 tahun kami bersama.. Walaupun masih berdua tapi Aini sangat bersyukur yang kami bahagia bersama. Semakin lama kami bersama semakin kuat kasih sayang kami. Alhamdulillah.

Happy Anniversary suamiku sayang. 
Dulu suami Aini rajin tgk blog Aini tapi sekarang he's a busy man. Mencari rezeki yang halal untuk kami suami isteri serta keluarga Aini dan juga keluarga Azmeer. Thank you sayang for everything..

Oops jiwang plak dalam ni ye.. maaf ler Aini ni manja lebih bebenor dengan suami Aini.. kadang2 suami Aini terlebih manja dengan Aini..hehe tp x ler nunjuk2 depan keluarga lain.. nnt meluat plak dorang tgk kan..hehehe

Buat masa ni xde apa yang kami celebrate sebab belum ada masa yang sesuai untuk spend time together or cuti2 malaysia together. InsyaAllah ada masa yang ok dan masing2 ada free boleh lari dari keje jap..hehe

Ramai kawan Aini suggest pergi lah bercuti di pulau2, krabi, sabah, pangkor, tioman sebab mereka tahu Aini jenis suka bercuti dia pantai.. laki bini suka pantai.. sampai uncle2 Aini pun ckp suami suka pantai isteri pun suka pantai.. Suami suka nescafe isteri suka bancuh nescafe..eh..ke situ plak.. tp betul la uncle Aini ckp mcm tu.. suka ngusik kitorg..haha

Oklah nanti Aini update lagi ye.. bye2 for now

With love, 
Aini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,