Daisypath Anniversary tickers

May 16, 2017

Pelik la manusia sekarang ni

Assalamualaikum,

Apa yang pelik..? sebenarnya Aini tgh google cari gambar 1 minyak panas dari siam.. Aini selalu pakai sbb mmg best.. Aini tak ingat nama minyak panas tu walaupun bertahun2 guna so aini type minyak siam tp lain yang kite type lain plak yang keluar. Aini type minyak siam tapi yang keluar dr Mr.Google kite ni Minyak Dagu.. Eh biar betik.. mula2 ingat kisah pasal minyak dagu tp the very 1st link keluar ada 1 blog ni menjual minyak dagu secara online.. Yang paling bestnya tarikh yang di pos tu bulan Februari 2017.. baru lg tu.. bederau darah dibuatnya.. Sbb ada perasaan curious sgt nak tau betul ke org ni jual di Malaysia..yup mmg betul siam testimoni bagai drpd customer2 dia.. Yang tukang membeli ni pun orang Islam.. percaya sgt pada bende khurafat..syirik ni.. Syarat buat mengadap kiblat bagai.. Astaghfirullah..

Aini cari minyak ni sebenarnya.. Nama dia Siang Pure Oil.. haha

Image result for minyak angin siamRelated image

Minyak mmg best.. Untuk lenguh2, sakit2 sendi, sakit otot, sakit pinggang.. bila sapu minyak tu akan meresapdan akn rasa berangin. Aini pakai ni dh dekat 5 tahun. Baru tahun ni nampka kt Watson ada jual tp 1 botol besar tu RM22.. mahal bebenar.. So klau nak beli kirim dgn kawan yang pegi ercuti kt thailand sbb sana lg murah. hehe

Oklah, topik pasal minyak dagu tu klau nk baca blog org tu boleh tp jgn ikut bende2 khurafat ni ye.. Segala kesusahan dan untuk menjadi senang dan bahagia dalam hidup kita hanya meminta tolong dengan Allah S.W.T. 

Image result for kalimah syahadah




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,