Daisypath Anniversary tickers

Jun 30, 2017

Jaga tingkah laku di pawagam..

Assalamualaikum,

Hi hi.. hari ni adalah hari ke-3 Aini dh keje.. what i meant is that on the 4th Raya Aini dh keje.. Can you believe that..? Ada sape2 dah start keje macam Aini x? Aini mmg tak balik kampung beraya sebabnya Opah aini turun KL.. so basically semua relatives ada di KL.. tak silap hari Rabu tu dorang balik kampung tp Aini tak lah sbb keje..

Opis sunyi giler tp aman nak buat keje..ramai masih mood cuti raya. So Aini pasang lagu kuat2 tp tutup pintu la.. so kt belah luar tak dengar sgt..haha

Ok, hari jumaat ni rehat agak panjang kan.. So pagi td duk fikir nak buat apa waktu rehat nnt. So Aini decide nk tengok cerita cartoon.. Despicable Me 3 tapi bila bukak GSC online ada cerita baru keluar semalam 47 Meters Deep apa lagi Aini terus book online la.. dah lama tunggu since last 2months.. Tgk pukul 1230pm..haha. Sampai sana je Aini order Large orange juice and Twisties.. Aini tak gemar makan popcorn sgt.. klau beli maybe makan tak sampai separuh size small so rugi je.. Sebab Aini senang batuk klau makan popcorn, bila dah batuk kite mula la semput..huhu

Masa movie baru start semua dh jadi gelap.. Aini perasan ada seorang perempuan, nak kata budak pun tak.. nmpk dewasa la, selamba dia je bukak kasut letak kaki atas kerusi depan dia tp kerusi depan dia tu xde orang la..kite macam nk campak twisties kat dia so dia leh turun kaki tu..tp biarlah sbb dh nmpk staff GSC tgh lalu.. Sekali staff GSC tu pegang torch light aim kat perempuan tu.. Pastu dia g rapat kt org tu cakap kaki letak bawah.. Haha padan muka.. tau malu nasib baik gelap.. klau terang mmg malu lah dia.. Nak ikut perangai org kafir ke buat style camtu..? tu tak sopan and tak beradab namanya.. What if your feet smell so badly mmg naya la..

The story was great, i gave 4.9 star..hahahhaa.. Sampai terkejut2 tgk crite tu.. suspen giler..tengok sorang lak tu.. nasib baik kiri kanan Aini xde orang..
Ending dia sedih la tp xmau crite dalam ni.. Baik u guys tengok sendiri..hehe


With Love,
Aini



No comments:

Followers