Daisypath Anniversary tickers

Jun 29, 2017

Salam Aidilfitri


Image result for salam aidilfitri


Tahun ni anak buah Aini dh 1 tahun lebih. comel je bila dia pakai baju melayu dan kopiah kemetot dia tu.. Ya Allah..yusuf sekarang semakin cerdik walaupun x pandai cakap lagi.. Dia semakin suka dengar orang Azan. Bila ada Azan kt tv segala bende dia buat akan stop dan hayati Azan tu.. Bila ibu atau sape cakap Allahuakhbar.. Yusuf sebut bar..bar.. hehe comel sangat.


Comel kan..? Tahun ni adik beraya belah mentua dia.. sebelah malam dia dtg rumah family Aini.
Dalam pukul 3 ptg gitu Aini beraya belah family suami pula.. Salam bersalaman, dan makan nasi beriyani MIL Aini buat.. sedap.

With family in law

With MIL

Anak2 buah.. yang kecik tu kelakar

1st raya best dan memenatkan sbb malam raya tu Aini terus ke Subang pegi rumah uncle untuk BBQ..

2nd raya masing2 duduk rumah sbb keletihan.. makan la apa yang ada kat rumah tu..rendang, kuah kacang, kuih-muih.. Tahun ni x buat kuih raya pun.. x larat so byk beli kerepek2 and kih tunjuk je..

3rd Raya, Aini and suami ajak semua pegi Setia City Mall.. saje jln2.. asalnya nak cari kipas but end up main bowling dengan family.. haha





And the winner is Mamu Yusuf..


Selamat Hari Raya semua..

With Love,
Aini

No comments: