Daisypath Anniversary tickers

Aug 3, 2017

Wedding adik ipar Part 1

Assalamualaikum,

Malam esok adalah hari pernikahan adik ipar lelaki yg bongsu. Bakal berkahwin dengan orang Kelantan. She's quite younger than me.. I think she's around 25 or 26 years.

Most of my family in law dah pegi Pasir Mas, Kelantan. Aini akan bergerak kemudian so mmg kerja la hari ni. Aini akan gerak selepas Subuh esok.. nikahnya lepas Isyak.. So mmg sempat la nk ke sana. Suami Aini buat gubahan hantaran untuk adiknya.. Mula2 letak sekuntum bunga ros yang palsu tapi lg seminggu nak nikah suami Aini kata kite letak fresh flowers la.. Aini ok je ikut kehendaknya.

So Aini ada kawan buat gubahan bunga.. not just untuk hantaran tapi untuk hantar bouquet flower pada orang pun dia buat. Memang cantik sgt2 dan murah banding dari orang lain yang Aini penah tanya sebelum ni. Gambar hantaran nnt tunggu Aini update ya..

Adik ipar minta tlg Aini carikan photo album untuk letak duit hantaran.. Aini jumpa album ni di Parkson. Tak banyak choice masa tu, ada dalam 3 album je. Aini share picture dgn dia tunjuk mana satu dia suka. So dia ambik yang silver. Aini sempat decorate susun duit dalam album and letak ribbon sekali..Dia pun nak theme black&gold.. Cantik tak? 

-
-
-
-
-
-
-



macam nak buat bisnes camni lak.. hehe

Ok lah, suami Aini dah sampai.. nak pegi jumpa kawan ambik dulang.. 
Aini tgk gmbr kawan bagi tu mmg cantik sgt2..super excited to see them..

Take care and happy weekend.. Esok kite cuti..hehe

With Love,
Aini





No comments:

Followers