Sep 5, 2017

It's September

Assalamualaikum..

Its September.. yup the end of year 2017 is just around the corner..

So macam mana sambut cuti panjang ni.. ? Yang mana start cuti isnin lepas mesti best kan dpt cuti seminggu terus..haha.. Aini tak cuti pun.. Isnin- Rabu keje.. best keje masa tu sbb xde orang..hehe.. Aini x balik kampung masa Raya Haji sbb opah Aini ada di subang. since arwah atuk xde opah kerap balik rumah anaknya di Subang jaya tp opah lebih suka duk di kampung.. biasalah orang tua selesa duk di kampung sebab byk keje dia leh buat.. Klau duk di bandar dia nak wat apa kan.. 

So sepanjang cuti ni Aini bawak mama Aini and adik pergi IKEA.. saje jalan2 tengok sinki baru sebab mama Aini nk extend dapur. stock kat IKEA Damansara xde plak so hari Ahad baru2 ni Aini pergi kat IKEA Cheras.. well it's quite bigger than Damansara and i kindda like it.. selesa luas dan x crouded sangat.. (maybe sebab Aini pergi pagi dalalm kul 10lbh so orang x brape ramai sangat,,) Nak ke mall sebelah pun senang..  

Ok tu saje cerita Aini.. nnt Aini update lagi..

Take care all..

With Love,
Aini


Followers