Jul 10, 2018

Dulu berdua..kini bertiga..

Assalamualaikum...

Syawal hampir tamat dan macam biasa orang2 KL masih lagi buat open house.. Just like my friend 1 Zulkaedah buat open house.. hehe.. tapi dh buat open house raya la.. tu open house untuk makan with family and friends.. hehe..

Macam mana dengan raya you all? Just to share you all bagi yang kenal Aini ni.. Since the year 2009 i have been blogging and known a few bloggers.. Alhamdulillah Aini kini sedang mengandung, sekarang dah nak masuk genap 9 bulan.. tunggu masa je sekarang ni. Doakan Aini dipermudahkan bersalin ya dan juga baby selamat (^_^)

Alhamdulillah hampir 7 tahun kami berdua suami isteri dan sekarang tak lama lagi kami akan bertiga. So far baby sihat.. nama pun dah ada dh.. tu pilihan suami..hehe Aini ikut je..lagipun nama tu sedap and simple. 

Next week is my last week working, minggu ni pun dh rasa sarat sgtt..jln pun slow, makan x usah cakaplah mmg selera.. pagi td breakfast mkn beehoon goreng, ofis ada bacaan yasin then makan nasi lemak jam 10.. kul 12 keluar lunch dgn suami makan nasi ayam.. haha.. tp makan nasi separuh je sbb perut dh tegang..baby marah la tu sbb byk sgt sumbat.. haha..

ok aini nak share gambar raya tahun ni bersama family belah mama Aini.. 





Ramai kata badan Aini tak naik sgt but i think i do gain weight cuma masa bulan puasa tu turun 2 kilo.. sbb morning and night sickness at 7 mths preggy..not at early trimester.. Lain orang lain sickness dia kan..?

Ok thats all for now.. nnt Aini update lagi..

Selamat Hari Raya..

With Love,
Aini




Followers