Aug 19, 2019

Dapat kerja baru

Assalamualaikum,

Sekarang di jam dinding menunjukkan sudah pukul 11.45pm 
dan disuruh untuk kite pi tido sebab esok kerja la..

Actually Aini br lepas makan indo mee goreng
suami tercinta la buatkan..
kite share2 makan 1 paket sbb masing2 rs mcm nak kudap2..
Eh..kudap2 ni biasanya makanan yg rangup..
xpelah janji leh makan dan peyut kenyang.

So xnak la terus tdo..
bagi peyut ni relax dulu br pi tido.
Aisyah dr jam 9.30pm dh tdo..

Sejak Aisyah dh setahun ni kite bg dia tdo lewat skit sbbnya
aisyah dh kerap main melainkan klau dia ngantuk sgt
baru bagi dia tdo.

Alhamdulillah..
setelah 5 bulan bekerja di kedai cermin mata (1 April - 20 Ogos 2019)
akhirnya Aini dapat offer job di tempat baru.
Aini pernah luahkan dalam blog sebelum ni pasal tempat kerja sekarang
(last kerja pada 2hb Ogos 2019)
tapi Aini dah buang sbb ada lah.. hehe

So Aini akan bekerja ditempat baru pada 21hb ini.
Agak jauh skit dr rumah so lpeas ni tak boleh la balik lunch untuk juma Aisyah macam biasa.
Pagi2 kene bangun awal sbb waktu kerja from 8,30 - 5.30pm.

InsyaAllah di tempat kerja baru ni harapnya dapat selesakan diri
dan mendapat kawan ofis baru yg baik2 hendaknya.. InsyaAllah.

Image result for new job

Ok la..
Lagi 5 minit kul 12am..
Kite nak bum la..

Good Night dear..

With Love,
Aini

2 comments:

puanstoberi said...

good luck utk kerja di tempat baru :)

Kerja Sendiri said...

Ceritalah pengalaman kat tempat kerja.

Followers